Vlaams Criterium Kadetten (U15) te Bree, 01/11/2018

Een kleine delegatie kadetten (5 meisjes) heeft deelgenomen aan het VC Kadetten te Bree. Fien behaalde een mooie top 10 plaats (5de). De volledige uitslag kan je hieronder downloaden.

Vlaams Criterium U12 te Mechelen, 21/10/2018

Twee medailles voor BZK!
Twee medailles op het Vlaams Criterium U12 te Mechelen!
De combo behaalde een schitterende 2de plaats op 5 teams en Raïsa werd heel knap derde in de figuren competitie!!

Belgisch kampioenschap Junioren te La Louvière, 21/05/2018

De laatste wedstrijd voor enkele van onze junioren! Ze hebben het prima gedaan met een 10de plaats voor het duet van Lisa en Annelies en een 7de plaats voor het team.
De volledige uitslagen zijn hieronder te downloaden

27ste SynchroCup te Luxemburg, 4 - 6/05/2018

Naar jaarlijkse gewoonte nam BZK met alle categorieën deel aan deze internationale competitie. En de meisjes hebben het voortreffelijk gedaan! Voor de jongste groep was het hun eerste wedstrijd, maar ze lieten zien dat er met hun rekening zal moeten gehouden worden bij de komende wedstrijden. Marie (minB) behaalde hier de 3de plaats in de figurenwedstrijd en bracht zo een bronzen medaille mee voor BZK!
In de "overall" clubrangschikking eindigt BZK op een zeer mooie 4de plaats (op 24 deelnemende clubs)
De volledige uitslag is te bekijken hieronder.

Belgisch kampioenschap kadetten (U15) te Mechelen, 22/04/2018

De kadetten hebben goed gepresteerd op het BK U15 te Mechelen.
Fien zwom als eerstejaars kadet de 4de beste solo: in combinatie met haar 8ste plaats van de figuren werd ze uiteindelijk mooi zesde bij de solisten.
Het team zwom strakker dan op het voorbije VK en ook de jumps kwamen hoger uit: puike prestatie die hen uiteindelijk de 10de plaats opleverde.

De volledige uitslag is terug te vinden op: www.belswim.be

Vlaams kampioenschap kadetten (U15) te Hofstade, 01/04/2018

Op Paasdag mochten de kadetten aantreden voor hun VK. De figurensessie ’s morgens werd goed doorgekomen: de meeste meisjes konden zich in de eerste helft het 80-koppige deelnemersveld plaatsen met een mooie top tien plaats voor Fien (5de).
Namiddag kon Fien als eerstejaarskadet een mooie solo neerzetten met een puike 4de plaats (op 9 solo’s) in de eindrangschikking tot gevolg. Het team kon uiteindelijk beslag leggen op een 5de plaats (op 9 teams).
Uitslagen van figuren en routines zijn hieronder downloaden

Belgisch kampioenschap miniemen (U12) te La Louvière, 11/03/2018

Op het Belgisch kampioenschap hebben de miniemen een mooie 10de plaats behaald met het team: ze deden het dus beter dan op het VK! Ook het duet van Raïsa en Amalia behaalde een mooie 8ste plaats, eveneens een betere prestatie in vergelijking met het VK.
De volledige uitslag is hieronder te downloaden

Vlaams kampioenschap miniemen (U12) te Bree, 11/02/2018

12 Miniemen trokken naar Bree voor hun VK. Voormiddag voor de eerste keer de nieuwe figuren met de nieuwe (strenge) maatregel dat een niet correct uitgevoerde figuur geen herkansing meer bood, maar een nul opleverde: best hard voor deze jonge zwemsters. De figurenwedstrijd leverde een mooie top tien plaats op voor Raïsa (6de). Namiddag dan de routines en het duet van Raïsa en Amalia behaalde hierbij de 6de plaats. Onze twee teams legden uiteindelijk beslag op de 8ste en 9de plaats. Weer een ervaring rijker en op naar het BK!

Vlaams kampioenschap junioren (U18) te Leuven, 04/02/2018

Team Junioren behaalt 4de plaats

Net geen bronzen medaille voor onze junioren op het Vlaams kampioenschap U18 te Leuven: het BZK team strandde op 0,7 ptn van de derde plaats. 
Naast de junioren deden ook 4 kadetten mee aan de figurenwedstrijd: ze bewezen dat de opvolging verzekerd is!
Hieronder is de volledige uitslag van figuren en routines te bekijken

Belgisch kampioenschap Combo te Zwevegem, 11/11/2017

Zowel miniemen (U12) als senioren leggen beslag op 3de plaats.
Voormiddag hebben onze miniemen laten zien dat de bronzen medaille op het VC van een maand geleden dik verdiend was. Ze zwommen hun combo nog beter en strandden slechts op 0,3 punten van zilver. Puik gedaan dus!
Namiddag hebben de senioren de kers op de taart gezet door met een schitterende uitvoering eveneens de derde plaats te grijpen: een prachtige beloning voor de inspanningen van zwemsters en trainsters gedurende de voorbije maanden.
Proficiat aan allen en dank aan de talrijke supporters!
Uitslag is te raadplegen op www.belswim.be

Vlaams Criterium Kadetten te St Kruis, 01/11/2017

Veel van onze kadetten waren met vakantie, waardoor BZK slechts met 3 zwemsters deelnam aan deze figurenwedstrijd.
Ze hebben het goed gedaan! Alle drie konden ze hun scores verbeteren van het VK en Fien behaalde een mooie top tien plaats (9de).